Skip to main content

TOT REPÚBLICA torna a engegar motors

El proppassat dia 10, se celebrà al Centre Artístic del Penedès – L´Agrícol la primera trobada d'entitats independentistes del grup TOT REPÚBLICA (Marxa de Torxes, territorial de Vilafranca de l'Assembla Nacional Catalana, Secció Literària de l’Agrícol, Consell de la República, Òmnium Alt Penedès, CAL), convocada per debatre la situació actual del moviment independentista i explorar les possibilitats de coordinar actuacions futures a nivell local.
El debat i la reflexió, que comptà amb una vintena de participants, s'allargà durant tot el matí, i s'hi constatà la situació d'incertesa per la que travessem i la necessitat de trobar mecanismes eficients d'acció unitària, enfocada especialment a tornar al treball de conscienciació des de la base del moviment.
Al llarg del matí sorgiren diverses i innovadores iniciaves, que un cop s'hagin debatut internament en cadascuna de les entitats participants, seran objecte d'una posta en comú en una propera trobada, les conclusions definitives de la qual seran comunicades a la ciutadania a través d'una roda de premsa, que és convocarà en les properes setmanes.
Volem agrair l'esforç i les aportacions de tots aquells qui participaren en la jornada, així com convidar a tots els ciutadans de Vilafranca i Comarca, que comparteixen amb nosaltres la inquietud pel nostre futur nacional, a sumar-se a aquesta proposta de reflexió i actuació.
Volem evitar de totes passades la retòrica inútil i ser tan concrets i efectius com en siguem capaços. I és per aquest motiu, que amb les nostres actuacions ens plantegem incidir especialment en l'entorn local i comarcal.
Us mantindrem informats i a la vegada us animem a participar-hi.