Skip to main content

Els autors de “Versos contra la violència” inauguren el Segon Cicle Cafès per la República a l’Escorxador

La tertúlia, que tindrà lloc divendres 16 a dos quarts de vuit, vol promoure el debat i les iniciatives a favor de la nova República Catalana

Vilafranca del Penedès, 6 de novembre de 2018.-Vuit dels autors del llibre Versos contra la violència participaran en la primera tertúlia del Segon Cicle Cafès per la República, que tindrà lloc divendres 16 de novembre a partir de dos quarts de vuit de la tarda a l’Escorxador de Vilafranca del Penedès (C/ De l’Escorxador, 19-21. Vilafranca del Penedès).

Versos contra la violència va sorgir com una iniciativa literària de resposta a la forta i violenta repressió que va patir la ciutadania a les Terres de l’Ebre abans i durant el referèndum d’autodeterminació del primer d’octubre de 2017. Amb el lema “El paper sempre guanya la pedra”, els autors d’aquesta compilació de versos fan una oda a la solidaritat amb les víctimes i a favor de la pau.

En aquesta primera tertúlia els autors d’algunes de les peces presentaran el llibre, editat per Onada Edicions, i llegiran alguns dels seus poemes per obrir el debat a tots els assistents sobre les idees i accions a desenvolupar a favor de la nova República Catalana. Durant la tertúlia hi haurà un punt de venda perquè els assistents puguin comprar el llibre.

Els poetes que participaran a la tertúlia seran: Jesús M. Tibau, Anna M. Franco, Baltasar Casanova, Ricardo Gascón, Pilar Garriga, Mònica de Dalmau Montmerz, Raimond Aguiló, i Santi Borrell.

La tertúlia amb alguns dels autors de Versos contra la violència forma part del programa del Segon Cicle Cafès per la República, i ha estat organitzada per la plataforma sobiranista del Penedès Tot República.  Al web https://cafeperlarepublica.wordpress.comhi ha tota la informació sobre el cicle.